Vår populära hjälpreda på barnens dag

Barnens dag på Samstorps Gård 2019

Lördag den 10/8 blir det en heldag tillägnad alla barn (självklart är vuxna också välkomna!). Det kommer ske massa roligt saker under dagen. Det kommer bli en toppendag!

Hoppborg, ansiktsmålning, ballongknytning, fiskdamm, underhållning på scenen, grillning, fika lunch glass mm. Safariturer kör vi kl 10.00 och 14.00, bokas i första hand via vårt bokningssystem här på hemsidan. Där går det också att se planerade turer andra datum. Det går att boka via Facebook om det skulle vara något problem med bokningen.

Samstorps Gård ligger vid Gräddö på Rådmansö, ca 20 min från Norrtälje. Visa karta hur du hittar hit

Vår förhoppning

Att så många barn som möjligt får möjlighet att uppleva vilda djur. Dessutom ha en rolig dag, full med glädje och roliga aktiviteter.

Safari

Under dagen kommer vi köra två safariturer, den första kl 10:00 – 11:00 och den andra mellan 14:00 – 15:00. Att åka med på safarituren var mycket populärt förra gången vi anordnade barnens dag. Se därför till att boka din plats i tid.

Bilder från barnens dag 10/7 2019

Oj, vilken succé förra barnens dag blev. Vi hoppades på många barn (och vuxna så klart), men kunde inte i vår vildaste fantasi tro att över 700 personer skulle hitta hit. Att döma av alla skratt och glada ansikten verkar de flesta (alla?) mycket nöjda med dagen!
Följ med på en av två safariturer under barnens dag

Missa inte vårt mycket populära safari där du får närkontakt med vilda djur på riktigt. Passar alla åldrar. Läs mer och boka.

Minigolf Samstorp ko-banan

En av roslagens finaste minigolfbanor enligt en del besökare. Ta chansen och utmana vänner och familj!

Öppet dagligen!